WelFur -arvioinneista positiivinen vastaanotto

WelFur-jaksolla 2, jossa keskitytään emojen ja pentujen hyvinvointiin, loppui heinäkuussa. Kaiken kaikkiaan jakson aikana tehtiin 291 tilakäyntiä. ”Se on hyvin lähellä asettamaamme tavoitetta, josta olenkin erittäin tyytyväinen”, Miia Tofferi, WelFur-arvioijien esimies, sanoo.

 

”Keväällä, ensimmäisen WelFur jakson aikana, meillä oli teknisiä ongelmia, joista olemme pikkuhiljaa päässeet eroon. Tämä on suhteellisen uutta meille kaikille. Mitä enemmän käyntejä teemme, sitä paremmin tarhaajat tietävät mitä WelFur käynneillä haetaan ja osaavat kiinnittää paremmin huomiota eläinten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin”, Tofferi toteaa.

 

Miia kehuu myös Luovan WelFur tiimiä. ”Luova on kasvanut Kannuksen parista työntekijästä niin paljon, että kun kaikki arvioijat ja muu henkilöstö tulevat toimistolle, ei parkkipaikalla tahdo tila riittää. Ryhmä, jonka kanssa olen päässyt työskentelemään, on erittäin hyvä ja työlleen omistautunut”, hän sanoo.

 

WelFur-arvioija Andreas Vägar on tyytyväinen kesän arviointikäynteihin. ”Aikaisemmin kohtasimme tilakäynneillä skeptisyyttä, mutta loppua kohden vastaanotto on ollut positiivista”, Vägar sanoo. Hän kertoo kuinka joidenkin tarhaajien tiloilla käy harvoin vieraita. ”Monet ovat olleet jopa iloisia näistä käynneistä ja esitelleet ylpeästi tarhojaan ja eläimiään, joka osaltaan tekee myös minun työstäni paljon mieluisampaa”, hän sanoo.

 

Miia Tofferi kehottaa tarhaajia ilmoittautumaan WelFur-jaksolle 3/2017, joka alkaa syyskuussa. Se onnistuu ottamalla yhteyttä joko häneen (050 571 3492) tai Alf Mårdiin (050 571 3498).