Mitä Luova oikein tekee?

Kun liikun kentällä, kuulen silloin tällöin ”mitä Luova oikein tekee?”. Jotkut hankkeet ovat muita helpompia ymmärtää, kun taas jotkut ovat vähän enemmän monimutkaisempia. On tärkeää, että saamme välitettyä mitä hyötyä hankkeistamme on  ja että heti kun hanke on valmis, voimme kertoa lopputuloksesta. Tätä tulemme tehostamaan näillä uusilla kotisivuilla.

Uusi ja tärkeä osa Luova Oy:n työssä on WelFur. Luova on Baltic Controlin alihankkija, joka hoitaa WelFur-auditointia koko Euroopassa. Luova on rekrytoinut 10 asessoria kevääksi ja asessorit tulevat työskentelemään WelFur-auditoinnin ja suomalaisen sertifioinnin kanssa. Ilahduin kun näin miten monta hakemusta meille tuli – turkisala ja siihen liittyvät tutkimukset ovat selvästi mielenkiintoinen kohde. Kaikkia osapuolia hyödyntää myös se että onnistuimme rekrytoimaan vahvan joukon ihmisiä, joilla kaikilla on jonkin verran tietoa alalta ennestään. On hyvin vaikeaa ymmärtää eläinten hyvinvointia jos et ole koskaan nähnyt turkiseläintä.

Odotan innokkaasti uuteen joukkoon tutustumista ja toivon että te myös tutustutte heihin.  Toivotan teille hyvää kevään jatkoa ja hienoa kesää.

Jan Segervall

Toimitusjohtaja Luovalla